pondělí 19. března 2007

Začátek

Update 21. 3. 2007
Tak snad tentokrát. Tento blog je určen pro všechny lidi dobré vůle, kteří se rozhodli podělit o svoje názory ohledně čehokoli... co se jen trochu týká Wikipedie (ne nutně pouze české).

Pravidla jsou jednoduchá: 1) příspěvky musí mít hlavu a patu 2) nebudeme nikoho urážet a urážet se také nenecháme.
3) tématem příspěvků nechť je cokoli (i zcela mimo Wikipedii), kromě praní špinavého prádla, hádek apod. 4) Členové blogu jsou wikipedisté.

4 komentáře:

Aktron řekl(a)...

Tento blog neslouží k řešení problémů Wikipedie ale ke komentářům a názorům o ní - a to přeci není nic špatného. Jenom do Wikipedie jako takové to nepatří.

Petr Kopač řekl(a)...

Hmmm... asi přidám menší dodatek, že bereme i jiná témata než jen Wikipedii, aby to tu nebylo tak suchý... ale členové by měli být jen wikipedisté... takže abych to zase upravil :-) Tomu se říká vývoj.

Eggu, nechci tu prát špinavé prádlo, jsem zastáncem názoru, že vyříkat si problém z očí do očí, je nejlepší způsob řešení.

Aktron řekl(a)...

Možná by to chtělo to, co sem nepatří/arbitráže, žoky, špína apod. zmínit v těch pravidlech jako trojku.

Aktron řekl(a)...

Ehm, už jsme se setkali s některými wikipedisty, jejihž názory byly dejme tomu... protiprávní, jelikož obsahovaly různé výzvy k zabíjení, teroristickým útokům, nadávky a podobně. Navíc wikipedie je encyklopedie a ne diskuzní fórum. A když diskutujeme tak přeci k tématu.