sobota 24. května 2008

Česká Wikiverzita má už svoje logo!

Protože Wikiverzita i Wikizprávy už byly schváleny, je třeba se připravit na ostrý provoz a udělat taky něco proto, abychom nekoukali jako kedlubny, až doménu dostaneme. Zatímco pro Wikizprávy se logo udělalo už před časem a na hlavní straně je (a já možná ještě udělám nějaký alternativní verze pro milníky, 200 článků se nám pomalu pozvolna blíží), Wikiverzita neměla vůbec nic. A tak jsem se na popud Dannyho B rozhodl logo udělat.

Nebylo to nic složitého, stačí vzít jakékoliv logo, které už existuje a doplnit pouze lokalizovaný text (narozdíl od Wikipedie či Wikislovníku k tomu tak není potřeba přidávat ještě nějaké menší texty pod názvem projektu, to zde odpadá. A ono je to i lepší; pořádné informace jsou na příslušných stránkách, z hlavní odkazané, není problém se k nim doklikat. A editorům log se hlavně usnadní práce :-)

5 komentářů:

Lukáš řekl(a)...

Moc hezké, dokonce se Z. :)

Aktron řekl(a)...

A dalo mi to Z práci :-) protože jsem to nechtěl přemáznout novým fontem ale držet se toho původního, nakonec jsem to ale různě dostříhal.

Lukáš řekl(a)...

A dokonce i subdoména už je... :)

Geraldo Maia řekl(a)...

Hola Aktron,
I was just looking for blogs in Czech Republic, when I found by chance yours. it is a quite interesting one and very beautiful.
Best wishes from Brazil:
Geraldo

Juandev řekl(a)...

Jen doufejme, že nám nezmění barvu a že velikost je spávná.